петък, 21 ноември 2014 г.

Разберете какво говорят бръчките за вас


Разберете какво говорят бръчките за вас - изображение
от дата: 21.11.2014 г.
Някои хора казват, че бръчките са огледалото към човешката душа, тъй като се появяват именно от нейните емоции. Те могат да ни разкрият миналото за личността и да ни покажат, че всъщност бръчката може да представлява една "чертичка" от характера ни. Да погледнем тези чертички по лицето и да направим един бърз анализ.
  1. Линията на Марс - В козметичната хирургия е известна още като "назолабиална гънка". В някои случаи тя достига до брадичката. Това показва, че обектът защитава идеите си.
  2. Линията на Юпитер - Намира се между устата и брадичката. Този човек е упорит, инат, трудно променя гледната си точка.
  3. Цепнатина в зоната около брадичката - Това е знак за хармония, мъдрост и ритъм. В някои случаи може да означава, че човек е леко високомерен.
  4. Линията на Меркурий/ линията на Луната - Два различни вида бръчки, две възможности за избор. В първия случай непостоянна линия от ъгъла на окото до края на бузата (линия на Меркурий) е признак на глупост и лекомислие. Лунната линия, успоредна към външната част на лицето, се появява при хората, които са постигнали целите си по-бързо и ефективно от останалите.
  5. Линия на сексуалността - Тя се получава в зоната около очите и е свързана с нервната и сексуална злоупотреба на притежателите й.
  6. Линията на Венера - Добре известна като "пачи крак". Това означава, че човек е весел и романтичен.
  7. Линията на разсейването - Намира се над веждите. Като цяло представлява доказателство за липса на концентрация, а в някои случаи, за злоупотреба с вредни вещества.
  8. Линия в долната част на челото - Показва, че човек притежава приключенски дух, активна интелигентност и ентусиазъм.
  9. Интелектуална челна линия - Ако тя е дълбока, това обяснява наличие на голяма концентрация или преживяване на много проблеми. Някои казват, че светът не е такъв какъвто ни се иска. При безпроблемните хора може да се наблюдава гладко чело.
  10. Линията до ухото - Не е много срещана, но в случай, че я имате, това подсказва, че вие сте непреклонен и често се противопоставяте на другия пол.


  Още за: Разберете какво говорят бръчките за вас | Здравни съвети Framar.bg
  от framar.bg 

  Няма коментари:

  Публикуване на коментар