петък, 17 октомври 2014 г.

Законът за изобилието – как да се научим да получаваме


Законът за изобилието не се изчерпва с това да бъдем богати и да живеем в лукс

Законът за изобилието гласи, че във Вселената има всичко и тя е неизчерпаем източник на блага. Това голямо изобилие е вече наше, безкрайно достъпно за всички нас през цялото време.
Повечето хора не знаят как да получават, а това е едно от най-важните условия за това да имаме живот изпълнен с изобилие.
Как да се научим да прилагаме Закона за изобилието?
Законът за изобилието не се изчерпва с това да бъдем богати и да живеем в лукс
Законът за изобилието не се изчерпва с това да бъдем богати и да живеем в лукс
1. Запитайте се в кои области от живота вече чувствате изобилието
Това, което подхранваме с вниманието си – расте. Открийте онези аспекти от живота си, в които изобилието вече съществува. Това може да бъде изобилие от любов към семейството – съпруг, деца, роднини, близки и приятели; изобилие от позитивни емоции, които изпитвате, когато вършите любимите си занимания или приходи, които ви удовлетворяват.
Целта на това упражнения е да се фокусирате върху това колко лесно е да получавате в областите, в които няма конфликт в живота ви. Правете това колкото може по-често и особено, когато сте заети с неща, които ви правят щастливи. Колкото повече се вливате съзнателно в този поток на изобилие, който вече имате в живота си, толкова повече енергия за получаване на изобилието ще създавате. Това ще доведе до разширяване на вибрациите и пренасянето им и в другите аспекти от живота ви.
2. Освободете примката
Повечето от нас са свикнали да мислят, че задействането на Закона за изобилието включва къртовски труд и много работа. Колкото и странно и нелогично да ви звучи, това не е така! Когато с всички сили се опитваме да постигнем нещо, то винаги ни се изплъзва.
Забележете как се чувствате, когато се мъчите и стремите да получите нещо, като пари или внимание. Чувствате се като животно в клетка, което се опитва да се измъкне.
От друга страна, представете си как се чувствате, когато правите нещо, което обичате. Забелязали ли сте как, когато сте влюбени или правите нещата с ентусиазъм всичко се случва леко и приятно като с магическа пръчка. Това е, защото сте отворени, защото позволявате на енергията да тече през вас и не се съпротивлявате на източника на изобилие. Вие сте в съответствие със Закона за изобилието и получавате всичко.
Обръщайки се към положителни неща в живота си, вие отваряте пътя към изобилието и отпускате примката. Колкото по-малко се опитваме да контролираме нещата, толкова по-голямо облекчение изпитваме.
Облекчението означава получаване. Колкото по-малко се съсредоточаваме върху искането, толкова повече получаваме.
3. Благодарност
Един от най-бързите начини да живеете в съзвучие със Закона за изобилието е благодарността. Когато благодарим за всичко, което имаме, ние казваме на Вселената, че я ценим и изпращаме положителни вибрации, които се връщат при нас под формата на изобилие.
Chudesa.net 

Няма коментари:

Публикуване на коментар