сряда, 20 януари 2016 г.

Подмладете се с течни витамини

Здраве:

Купи си маслени капсули витамин А и Е, пробий ги и нанеси част от съдържанието им върху бръчките

Леко разтрий с пръсти и остави съставката за половин час върху лицето си. След това отстрани излишъка с влажна салфетка. Прави това в продължение на една седмица през 1-2 месеца, денем или преди лягане. Добавяй тези витамини в маските си за лице – ефектът ще бъде отличен.
Подмладете се с течни витамини
Подмладете се с течни витамини
Вътрешно приемай по 1 капсула 7-10 дни веднъж месечно. Това ще подобри тена на лицето и състоянието на косата и ноктите ти, научаваме от вестник „Женски тайни“.
Витамин А е царят на витамините в кремовете против бръчки!
Витамин F е комплекс от ненаситени мастни киселини, предназначени за почистване, подхранване на кожата, особено на сухата, раздразнената и с явни признаци на повяхване. Този витамин (в концентрация 3-7%) способства за укрепване на епидермалната бариера, за възстановяване на хидролипидния баланс, следователно и за овлажняване на кожата и повишаване на тургора й (тургор е възможността на кожата да възстановява формата си след издърпване).
ВАЖНО! Преди прилагането на каквото и да било средство прочети инструкцията, за да не си навредиш в стремежа си да си здрава и красива.

Няма коментари:

Публикуване на коментар