неделя, 4 октомври 2015 г.

Маска за лице на Мермерски – народна рецепта за натурален пилинг

Здраве:



Уникалната маска за лице на Мермерски е една от най-търсените в последно време. Тя е наистина зашеметяваща и никак не преувеличаваме. Ще ви представим народната рецепта на Христо Мермерски, която се оказва естествен пилинг за лицето.
Маска за лице на Мермерски
Маска за лице на Мермерски
Само и единствено с помощта на природните средства ще постигнете перфектна красота. Спрете да мечтаете, а се насладете на изящното си лице само след няколко процедури.
Маска за лице на Мермерски – удивителна рецепта-чудо
Самият Мермерски твърди, че рецептата е дело на неговия син. Благодарение на нея лицето придобива съвсем различен вид: свежо, красиво и подмладено. И нека ви представим самата рецепта: лимон, картоф, зехтин и сода за хляб.
Ето как трябва да използвате изброените продукти: Вземате един пресен лимон и го нарязвате. С него мажете лицето си за период от 5 минути. Мермерски е категоричен, че лимоните почистват идеално и имат способността да стягат кожата. Изчакайте 20 минути и вземете един суров картоф. Той се разрязва и се обтрива цялото лице.
След 15 минути започнете да търкате леко лицето си със сода за хляб. Тя ще доизчисти епидермиса и след още 15 мин лицето трябва да се обтрие добре с памучен тампон, който е напоен с висококачествен зехтин. Мермерски е убеден, че кожата става гладка като порцелан и мека като памук.
Съвети при направа на маска за лице на Мермерски
Пилинг маската се прави на добре измито лице. Правете процедурата само вечерно време, тъй като кожата ви ще може да почине както трябва за цялата нощ. Съветът на Мермерски е маската да се направи след взимане на горещ душ.
Тогава порите ще са отворени. Всички съставки се нанасят с леки масажни движения. Не бива да се използва сила, а зоната около очите се избягва. Преди поставяне на нощен крем лицето се изплаква само с хладка вода и се подсушава много внимателно. Правете процедурата 2 пъти седмично.

Няма коментари:

Публикуване на коментар