петък, 9 октомври 2015 г.

Тайната на китайската императрица

Тайната на китайската императрица: 2 упражнения за вечна младост

Има един уникален метод за подмладяване

империя
Той специално е препоръчван от китайските даоистки монаси на императриците, които искали да останат млади и красиви завинаги. Но напоследък тези тайни са отворени и достъпни и за обикновените хора. Онези, които практикуват това упражнение ще почувстват прилив на енергия от първия ден. След известно време ще се радват на подобрено здраве и разкошен външен вид.
Има 4 принципа, които се използват в китайската медицина, и по-специално при извършването на упражнения:
1. Изпълнявайте бавно.
2. Вдишайте плавно и тихо.
3. Извършвайте упражненията без да натоварвате мускулите. Представете си, че онова, което правите ви управлява, а не обратното.
4. Концентрирайте се върху определени точки на тялото. Така ще можете да ускорите въздействието върху тях.
Когато започнете да изпълнявате това упражнение, изберете подходящо и спокойно място, време, както и комфортни дрехи. Последното е направо задължително.
1. Отворете раменете
Изправете се, разтворете краката си на ширината на раменете. Отпуснете ръцете. Концентрирайте се върху дишането си. То трябва да бъде спокойно и дълбоко. Мислете за младостта и енергията.
След това седнете на пода. Сложете ръцете /дланите/ върху колената. Тялото е леко наклонено напред. Бавно кръстосайте ръцете, поемете дъх и се наклонете максимално надолу. Главата е в позиция между ръцете. Издишайте докато се накланяте.
След това бавно се изправете и се върнете в изходна позиция. Трябва да се направят 8 повторения на това упражнения.
Бонус упражнение!
„Завръщането на пролетта“
Едно от любимите упражнения на китайските императрици се нарича „Завръщането на пролетта“. То подобрява обмяната на веществата. След известно време ще забележите, че кожата ви е станала по-чиста, без сухота и възпаления.
Изправете се, сложете си краката на ширината на раменете. Поемете дълбоко въздух. След това издишайте и седнете. Корпусът на тялото трябва да се държи изправен. Сложете ръцете за подпора отстрани и започнете бавно да вдигате краката като ги свивате в колената. След това започнете да навеждате тялото напред, като издишате бавно. Обгърнете коленете с ръце. Сложете главата върху коленете и дишайте. Затворете очи и мислете за всичко хубаво, което искате да ви се случи. Стойте така 5-10 секунди. После бавно легнете на земята с изпънати нагоре ръце. Глава е между ръцете. Дишайте бавно и мислете за подобрението на вашето здраве. Повторете упражнението 8 пъти.
Бъдете внимателни: тези упражнения не бива да се правят от жени с коремни болки и проблемна менструация.
СПРИ БОЛКАТА

Няма коментари:

Публикуване на коментар