неделя, 11 януари 2015 г.

Невероятна смес прави пълно пречистване на организма само за 2 седмици


Направете си пречистване на организма по природен начин!

Един от въпросите, които изключително силно вълнуват почти всеки човек, е как да си направи пречистване на организма. Методите са много, но когато се налага да имаш пред себе си бърз резултат, никак не е лесно. Затова ще ви запознаем с една страхотна рецепта, която би могла да накара всеки да се почувства като нов човек.
Сипвате в метален съд малко над половин чаша вода. Водата обаче трябва да бъде изворна или поне минерална, в никакъв случай от чешмата. Към нея добавяте 3 изцяло пълни суп. лъж. куркума. Включвате котлона на умерен огън и държите съда върху него 10 мин., като през това време бъркате здраво, докато не започне да се получава нещо като паста. После получената смес се сипва в дълбок стъклен буркан и се поставя в хладилника за приблизително 24 часа.
Важно и ползено е да се прави пречистване на организма!
Важно и полезно е да се прави пречистване на организма!
Консумирането на лечебната смес става по веднъж дневно. В състояние на грип или някаква болест може и два пъти на ден да се хапва от нея. Дозата е в размер на една лъжица (супена). Ефектът започва да се чувства в четвъртия ден от консумацията, но пълно пречистване на организма се постига най-рано след 2 седмици.
Сместа действа страхотно за детоксикация на тялото, тъй като изчиства черния дроб, което е важно правило за всяко пречистване на организма. Възстановява се нормалният баланс на кръвния поток, което пък е главната причина за бързия резултат в усещанията. Тази рецепта се употребява и при различни болки в тялото, артрит, контузии на определени места, тендовагинит и др.
„Винаги съм пиел и пушил по много. След като обаче започнах да пълнея с бързи темпове, си дадох сметка, че нещо в мен не е наред. Реших да си пречистя организма. Спрях цигарите, месото, алкохола и другите вредни неща. Започнах да приемам куркума с вода и се почувствах отлично само след няколко дни.“ – разказва 63-годишният Стойл Стойлов от Пазарджик.
 Източник: ДокторБГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар