петък, 23 януари 2015 г.

За да загладите бръчките тип пачи крак, използвайте лимонов сок


За да загладите бръчките тип пачи крак, използвайте лимонов сок - изображение
от дата: 23.01.2015 г.
Пачият крак, познат още като "линии на смеха" или "линии на характера", представлява група от малки и фини бръчици, които се формират около външните ъгли на очите. Обикновено те се развиват след 30-годишна възраст. Производството на колаген и еластан, два протеина отговорни за еластичността на кожата, намалява с годините, което води до образуването на пачи крак и други признаци на стареене, като появата на бръчки и кафяви петна по кожата. Други фактори, които водят до образуването им, са прекомерното излагане на слънце, пушенето и правенето на различни гримаси. Съществува изобилие от природни методи, чрез които да се отървете от тези бръчици. Предлагаме ви един натурален и достъпен продукт, който да възстанови хидратацията и младежкия вид на кожата ви.
Лимоновият сок е богат на лимонена киселина, която действа като силен ексфолиант и помага за отстраняването на бръчките тип пачи крак. В допълнение, неговите отлични стягащи свойства могат да омекотят кожата и да заличат петната по нея.
  • Метод 1
Внимателно разтъркайте засегнатото място с прясно изцеден лимонов сок. Оставете го да подейства за 5-10 минути, след което изплакнете лицето си с топла вода. Повтаряйте процедурата 2-3 пъти дневно.
  • Метод 2
Смесете 1 чаена лъжица лимонов сок с 1 супена лъжица портокалов сок (или сок от мандарина). Нанесете продукта върху засегнатото място, изчакайте 10 минути и отстранете с топла вода. Повтаряйте процедурата веднъж дневно.
  • Допълнителни съвети:
  1. Намалете пушенето и увеличете приема на течности, които да хидратират тялото ви.
  2. Хранете се здравословно, за да снабдите организма си с нужното количество витамини.
  3. Избягвайте употребата на лимонов сок върху суха кожа.

Още за: За да загладите бръчките тип пачи крак, използвайте лимонов сок | Здравни съвети Framar.bg
от framar.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар