понеделник, 3 август 2015 г.

6 женски лунни техники и ритуали, с които да сбъднете своите желания

Пълнолунието действа много силно на женската част от човечеството. Не е ясно защо се получава така точно при жените, но при пълнолуние повечето жени се чувстват напрегнати, натъжават се без повод и могат дори да изпаднат в депресия. Но пълнолунието е и времето, което всяка от нас може да използва в своя полза.  С тези няколко малки женски техники и ритуали, които да извършите по време на пълнолуние – бихте могли да прочистите аурата си, да привлечете повече късмет и пари, или пък пълната луна да ви сбъдне някое и друго съкровено желание.
1. Прочистване на аурата
По време на пълнолуние, можете да направите и прочистване на аурата със следния ритуал преди лягане.
-Преди душа нанесете по тялото си смес от три компонента: мед, кафява захар и канела. Всички компоненти се смесват в еднакво количество – 7 супени лъжици.
-Тази смес се държи на тялото 7 минути. Това е време за молитви. Можете да прочетете “Отче наш” или “Псалм 90″.
– След това постойте под хладен душ.
– Вслушайте се в себе си. Ако не почувствате прилив на сили – повторете процедурата. Време за повторение 7 последователни дни.
2. Лунна мантра за привличане на късмет, просперитет и богатство
Пълната луна може да донесе късмет, просперитет и богатство. За помощ се използва мантрата на Богинята на Луната «АУМ ШРИ ГАЙЯ АДИ ЧАНДРА АЙЯ НАМАХ».
Време за произнасяне на мантрата – 12 минути. Защото само една пълна луна не е в състояние да привлече богатство в живота ви.
Препоръчва се мантрата да се произнася 12 пълнолуния, а ако пропуснете пълнолуние, ще трябва да започнете всичко отначало.
Посветени казват, че след 12 пълнолуния се подобрява здравето, започва да ви съпътства късмет във всички начинания, а богатство ще се превърне в неразделна част от живота ви. Мантрата се произнася на улицата, ръцете трябва да са обърнати с дланите към Луната.
3. Техника “Паричен душ” за привличане на пари при пълнолуние

Съберете всички дребни пари в къщата.
-Вземете си обикновен душ.
-Обсипете се с монети.
А можете да се посипете с всичките пари, които имате в момента – върху главата отгоре.
4. Техника “25 желания” за сбъдване на вашите желания
При пълнолуние можете да помислите и за изпълнението на вашите желания. Напишете 25 желания. Прочетете внимателно написаното. Напишете желанията отново на друг лист хартия.
Това, което сте написали първия път – е чернова. Откъснете го и го изхвърлете. Вторият лист дръжте в ръцете им. Със затворени очи кажете: “Всички мои желания се сбъдват! Така да бъде!” Скрийте списъка.
А на следващия ден се поглезете – купете си нещо, което ви харесва. Поглезете се така в рамките на 10 дни след ритуала.
Ако решите да се поглезите с нещо вкусно – в никакъв случай не споделяйте с никого деликатеса.
5. “Триъгълник на желанията” – друг ритуал за изпълнение на желания

-Пригответе червена хартия и химикалка с червен цвят.
-На гърба на хартията напишете желанията си.
-На края на списъка е необходима фразата: “Аз получавам това, или нещо по-добро в Божествен ред от Божествена любов. С Бог всичко е възможно! ”
-Направете от листа триъгълник.
– Скрийте листа така, че да не ви попада повече пред очите. Забравете за него.
-След година вижте кои желания са изпълнени.
Пълнолунието е подходящо време за пречистване, за избавяне от това, което пречи на вашето развитие. Това е идеалният момент да кажете сбогом на своите вредни навици: тютюнопушене, злоупотреба с алкохол, нездравословно хранене…
6. Лунен ритуал за избавяне от вреден навик
За да се отървете е необходим следният  ритуал:
-На лист хартия напишете това, от което искате да се отървете. Това може да бъде и навик и заболяване. Те трябва да са три.
-Тази бележка трябва да се изгори. Добре е ако успеете да извършите ритуала с изгарянето в огън. Ако не можете, използвайте за целта пламъка на свещ.
-Преди изгарянето прочетете на глас това, което сте написали. И едва след това изгорете бележката.
Пепелта трябва да се изхвърли в тоалетната.
Още женски техники и практики, можете да научите от предстоящия онлайн курс:”Женски практики и техники за отключване на женствеността“ . Повече информация можете да получите тук: https://www.facebook.com/events/930610013664129/


 Източник: Пътят към себе си

Няма коментари:

Публикуване на коментар