понеделник, 3 август 2015 г.

Никога не си лягайте без да се обърнете към вашето подсъзнание

Когато сте спокойни, сте и малко разсеяни, но вашето подсъзнание в този момент обикновено  е в най-добрата си форма. Обръщането към подсъзнанието може да:
Подобри вашата мотивация.
Ви помогне да станете по-щастливи.
Увеличи вашето емоционална възприятие.
Вие ще забележите подобрение за по-малко от месец.
3 стъпки за изпращане на заявка към подсъзнанието, които ще отнемат само пет минути:
Стъпка 1: Преди да изключите осветлението, затворете очи и си мислете за някое желание една минута. Това може да бъде всичко. Добре е да започнете с нещо малък. Не е добре да искате до края на седмицата да станете космонавт. Вашето подсъзнание, разбира се, работи ефективно, но не чак толкова.
Стъпка 2: Представяйте си 2 минути, че сте постигнали желаното. Дали това е желание да тичате сутрин преди работа или здравословна диета, вие трябва ясно да се визуализирате в конкретна ситуация. Да речем, че искате да започнете да тичате преди работа: Представете си, че ставате няколко минути по-рано от обикновено, облечени сте в спортно облекло, маратонки и излизате навън. Тогава започвате да тичате, гледайки изгрева, слушате птиците и се чувствате добре.
За още две минути си представяйте усещанията и чувствата, по време на изпълнение на вашето желание. Какво чувствате , когато се връщате у дома след като сутринта сте потичали? Прилив на енергия? Без значение какво искате да постигнете, представете си, че вече сте постигнали това и преживейте тази емоция вътре в себе си. Потопете се в тази мисъл напълно, а след това можете да заспите, и нека вашето подсъзнание свърши останалата част от работата.
Източник: Другите новини

Няма коментари:

Публикуване на коментар