събота, 8 август 2015 г.

Енергиен щит

Защита с бяла светлина и със светлина в други цветове

Като духовно и вибрационно същество вие може неволно да поглъщате от негативната енергия и ниските вибрации на околните. Това е особено валидно, когато посещавате някое място или сбирка, където има ниски вибрационни енергии, или ако сте чувствителен човек, който съпреживява емоциите, чувствата и мислите на другите и често поема от чуждите енергии.
Когато вашата възприемчивост към духовните измерения нараства, едновременно с това се увеличава и чувствителността ви към негативизма. Ето защо защитата е ценен духовен инструмент за всички Служители на Светлината, духовни изследователи, както и енергийно чувствителните същества. Защитата означава най-вече визуализиране, възнамеряване (заявяване на намерение), както и усещането, че сте напълно обгърнат от кълбо, одеяло или пашкул от светлина от Божественото.
Хубавото на защитата със светлина, с помощта на ангелите, е това, че се прави лесно! За да си създадете „щит” преди да отидете на обществено място, или когато усещате тежки енергии наоколо, просто помислете за това, представете си и визуализирайте как сте изцяло обгърнати от Божествена светлина. Можете също така да призовете щит от светлина чрез мисълта или чрез произнасянето на „Ангели, моля ви, покрийте ме с щит от Божествена светлина, сега!”
Щитовете от светлина могат да бъдат поставяни около целия ви дом, офис, превозни средства, вещи, както и около вашите любими хора. Въпреки че са много мощни и ефективни, щитовете от светлина не са дълготрайни, затова се налага да ги призовавате отново на всеки 12 часа, а понякога и по-често, особено ако сте на място с много плътна, тежка енергия. Или ако се чувствате напрегнати и разстроени – пречистете енергията си със светлина и помолете отново за светлинен щит!
Чудесен начин да не забравяте да защитавате собствената си енергия е да го превърнете в ежедневна рутина – сутрин и вечер. Точно както миете зъбите си или си приготвяте храна в определен час на деня, почиствайте и създавайте светлинна защита за вашата енергия всеки ден!
Когато призовавате вашите ангели и Божествената светлина да ви пазят, няма как да сгрешите. Вашето възнамеряване е изключително мощно, така че само със заявяването на това намерение – да бъдете покрити със щит от светлина – то се случва.
Светлината е чиста Божествена енергия. Тя е любяща, високовибрационна съзнателна енергия, която ще ви защити и приповдигне едновременно. В самата си същност тя не може да се използва от т.нар. тъмни сили, така че сближавайки се със светлината и когато си изграждате щитове, вие по естествен път отблъсквате всички нисковибрационни същества.
Бялата светлина се счита за универсална в енергийните щитове, тъй като е невероятно мощна и ефективна. Призоваването на Божествената бяла светлина като щит автоматично привлича присъствието на вашите ангели около вас, за да ви пазят, защитават, охраняват и повдигат енергията ви.

Щитове от различни цветове на Светлината и тяхното значение

Щитовете от светлина могат да бъдат в много цветове и форми, които леко се различават по своето предназначение. Ако не сте сигурни точно кой цвят щит ще бъде най-подходящият, просто помолете за такъв светлинен щит, който ще ви послужи по най-добрия начин, в съответствие с Божествената воля, за вашето най-висше благо и добро! Лесно е.
Ето един поглед към някои от цветовете на светлинните щитове, които можете да призовете на помощ, както и кратка информация какво означават различните цветове:
Щитът от РОЗОВА светлина предпазва от негативността във всичките й форми. Нищо не може да проникне през щит от розова светлина, освен любящите енергии на Любов, Светлина и Състрадание. Обграждайки се с розова светлина, вие излъчвате любов към себе си и към всички, които са около вас.
Щитът от ЗЕЛЕНА светлина е ефективен инструмент за физическо изцеление на хора, които имат физически здравословни проблеми или се грижат за други с такива проблеми. Обгръщането със зелен светлинен щит помага за пречистването ви с Божествена лечебна енергия, лекува и повишава физическите сили на вашето тяло по начин, по който то ще ви служи най-добре.
Щитът от ВИОЛЕТОВА светлина носи енергията на Виолетовия пламък за промяна и трансформация. Виолетовата светлина предпазва от негативност, привлича към вас Божествено напътствие, като едновременно с това повишава вашите духовни вибрации. С щит от виолетова светлина около себе си, негативното около вас ще бъде трансформирано в светлина, а по-ниските вибрационни енергии, същества и негативността във всичките й форми, включително психическите атаки, ще бъдат отблъснати, а ако са твърде близо, ще се разтворят в светлината на Божественото.
Щитът от СИНЯ светлина ще умиротвори и успокои енергията ви, ако се чувствате под напрежение или сте претоварени от енергиите или хората около вас. Той може също така да ви помогне да съберете мислите си и ясно да ви покаже истината. Тъй като синьото действа умиротворяващо и успокояващо, то е чудесен щит, с който можете да работите по време на сън или ако се чувствате тревожни, прекалено емоционални или разгорещени.
Щитът от светлина с цветовете на ДЪГАТА ще ви обгърне с всички нюанси на Божествената светлина. Той помага за усилване на вашето изцеление и духовни способности, като същевременно запазва енергията ви невредима, любяща и защитена.
СРЕБЪРНИЯТ щит от светлина е прекрасна защита за вас, когато отивате на оживено обществено място или предстои да бъдете сред много хора. Вътре в сребърната светлина вие ще се чувствате в безопасност, възвисени и закриляни, а цялата негативност, която ви заобикаля, ще бъде неутрализирана и без никакво усилие отпратена далеч. Сребърната светлина ще съдейства също така за усилването на вашата интуиция и ще излекува дисбалансите или нестабилностите във вашата енергия.
Щитът от ЗЛАТНА светлина работи добре за повишаване на вашата увереност, креативност и духовно вдъхновение. Златното носи невероятно високи вибрации и този цвят на светлината създава чудесна външна обвивка, която може да се използва в комбинация с всеки от другите цветове светлинни щитове.
Най-хубавото нещо при защитата ви със светлина е, че не е нужно да изберете само един цвят! Представете си многопластов щит на светлина около себе си, или както казахме по-рано, просто помолете Божественото и ангелите да ви обгърнат с този щит на светлина, от който се нуждаете най-много в конкретния момент.
Източник: lightworkersdigest.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар