четвъртък, 18 март 2010 г.

Картини и любовКакво е вашето отношение към любовта или какво можете да очаквате от човек, който ви вълнува? Отговорът е в картините. Разгледайте внимателно всяка една от тях, без да обръщате внимание на текста към нея. Коя от тези картини бихте нарекли „Любов“? Ако ви е трудно да отделите само една картина с това заглавие, то изберете тази, която бихте сложили над леглото в спалнята си. Вашият избор показва какво е любовта за вас.
1. Вие сте привлекателна и общителна натура, обградена от тълпа обожатели. Недостатък обаче е, че лесно се влюбвате, бързо разлюбвате, имате много романи, дори на почтена възраст. Хора като вас рано встъпват в брак и после горчиво съжаляват, но в един момент помъдряват. Жените, избрали тази картина, са амбициозни и буквално бутат мъжете си към успеха. Те са агресивни, когато ги нападат, но допускат да бъдат ръководени от този, които уважават. Ревниви са. Мъжете, избрали тази картина, боготворят жените си, много рядко ги критикуват и са размекват от грижите им. Но те са доста безотговорни, трудно се привързват към дома. На тях им е необходима тактична съпруга, която да им бъде опора не само у дома.2. Тези, които са избрали тази картина, вярват, че любовта е достатъчно условие, за да бъдеш истински щастлив. Любовта за тях е като слънцето и въздуха за всяко живо същество. Те имат много романтични връзки, но бракът за тях е по-важен и всъщност го търсят. Характерът на тези хора е лек и приятен, не се глезят, нищо че обикновено са доста красиви. Много внимателно избират партньорите си. Знаят цената и плюсовете си - вкус, обаяние, добра домакиня, търсят съответното покритие - морално и материално. Мъжът, избрал тази картина - е почти идеалният съпруг - верен, сигурен, велукодушен, обича да бъде добър стопанин на дома си и родител. Под спокойния му външен вид обаче кипят страсти и бурен темперамент, които буквално изригват, когато започнете да го подозирате или ревнувате.
3. Тези, които са избрали да нарекат тази картина „Любов“, са склонни към депресивни състояния и вероятно смятат, че истинската любов е и болка. И все пак без любов животът за тях е пълна скука. Склонни към крайности, те изцяло се отдават на своите чувства и страсти - класическа любовна болест. В такъв период ги наляга безсъние и безкрайни размисли. Понякога са много претенциозни към партньора си и трудно намират подходящ. Способни са да преследват с години обекта на въжделенията си, ако истински се влюбят в него. Жените, избрали картината - са идеални съпруги, майки и домошарки. Обикновено обичат повече децата, отколкто мъжа си. Ако мъж е избрал тази картина, той е добър, примерен, но ревнив. Много е привързан към майка си, трудно се разделя с родителския дом и късно се жени.
4. Избралите тази картина сякаш не искат да приемат нещата сериозно. Любовта за тях е игра, която им носи емоции. Те си падат по самоизтъкването и точно това търсят в романтичните връзки. В леглото са изобретателни. Обичат да флиртуват и да побеждават. Жените, избрали тази картина, са много секси, женствени и красиви. Мъжете - съчетават обаяние, интелект и изобретателност. Те не пропускат възможност да флиртуват. Не понасят жена, която се опитва да ги постави под чехъл и тази, която има нескончаеми претенции.
5. Тези романтици жадуват обожание. Те, които обикновено спазват общоприетите правила, са готови да пристъпят всякакви граници, водени от страстта. Жените, избрали да кръстят точно тази картина „Любов“ - са секси, привлекателни и сантиментални - просълзяват се от любовни писма и букети. Тези жени са истинска находка за всеки мъж, който търси истински дом. Мъжът, избрал тази картина, е великодушен, но и страшно ревнив. Той е идеален любовник - страстен, щедър, ухажор, но и склонен да се откаже веднага при евентуално разочарование. Той обича вниманието на околните.6. Най-енигматичните хора са избрали да нарекат тази картина „Любов“. Те притежават двойствена и противоречива натура. Такава жена е превлекателна и чувствителна, но студена, претенциозна и излишно аналитична. Постоянно я гонят притеснения, че може да остане неразбрана и критикувана. Тези хора се съмняват в безкористната любов, а романтичните им връзки се броят на пръсти. Те са щастливи, когато се чувстват оценени. Със своето обаяние и мистичност те лесно покоряват партньорите си, но после трудно ги задържат, заради прекомерните си изисквания за любов, внимание, но и желание за спокойствие.
7. Тези хора много страстни. Човекът, избрал тази картина, е динамичен и страстен. Лепят му се много, но той не обича мимолетния флирт, а държи на дълбочината на чувствата. Жените, избрали картината - влагат във всяка романтична връзка сърце и душа, лесно могат да почувстват фалш или преструвки и обикновено те не грешат при избора на партньор. Мъжете, направили този избор - са големи инати и доста често егоисти. Не обичат да споделят, а таят есплозията от чувства в себе си. Не флиртувайте в тяхно присъствие - стават хапливи.8. Тези хора са добродушни и общителни и искрено вярват, че и другите хора са такива. Жените трудно могат да бъдат съблазнени с комплименти, те знаят цената си. Такива хора очакват от съвместния живот стабилност. Те са естети. Обръщат внимание на детайлите – жестовете и думите. Идеалисти са. Обичат да ги уважават и отвръщат със същото. Заради разнобразните си интереси любовта не е единствената им мания, но спътникът в живота им трябва да ги цени и да им се доверява. Тогава и тяхното отношение ще бъде същото. Те са големи ценители и познавачи, но са много взискателни и тънкообидни. Една неправилна дума и цялата им страст увяхва. Жените са склонни да се отдават на любовни мечти и фантазии. Те са изумително красиви, лесно покоряват мъжките сърца.www.magicaura.com/Kakva-e-tvoyata-lyubov-art1199.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар