четвъртък, 2 април 2015 г.

Употреба на кристалите на солта в практическата магия


 Slider

Такива обикновени неща в къщи, като солницата и съдържанието и – сол – в действителност изпълняват не само тези функции, с които сме свикнали.
Оказва се, с помощта на солта можем да се защитаваме.
Солта възстановява загубените от нас сили, заличава дупките в астралното тяло. А злите хора и особено тези, които имат грехове, не могат да понасят солта.
Нищо чудно, че нашите предци са носили сол , когато са пътували, като талисман. На “нечисти” места са я хвърляли през рамо към силите на злото, за да не могат да навредят на хората. Солта се използва в магически ритуали – белите кристали възвръщат щастието, премахват от човека зло магьосничество.
Как да се защитим със сол?
Нашите предци са забелязали, че най-лесно човек може да бъде подложен на енергийна атака в момента, когато той е увлечен в разговор и не обръща внимание на това, което се случва. Не случайно у нас има традиция да се слага сол на масата в открита солница. Тя “гаси” негативната енергия, премахва уроки. А злите пожелания се връщат през подземния свят на този, който ги е изпратил.
   
Следователно, един от начините да се предпазите – е да сложите пълна солница на масата в къщата, когато има чужди хора.
За да се определи дали има в къщата нечист дух, а и да бъде изгонен, между 11 и 12 часа през деня се взема обикновен чист метален тиган (не е нужно да се използват съвременни тигани с добро покритие), поставя се на силен огън и се изсипва в него тънък слой от сол, която трябва да се нагорещява от един до три часа. Ако у дома има нечиста енергия – по солта се появяват тъмни петна. Веднага след като злото напусне къщата, те стават светли. Затова можете да се разхождате с горещия тиган през всички стаи за изчистване на негативната енергия.
Солта също така е велик лечител – тя лекува от лоши сънища и безсъние. Разтворете три щипки сол във вода и разтвора поставете в горната част на леглото и до краката. На сутринта солената вода трябва да се излее в тоалетната. Повторете процедурата три поредни нощи, и сънят ви ще стане дълбок.
А какво да кажем за солта в прякото и предназначение – в кухнята? Когато използвате сол, особено в супи и сосове, се опитвайте да говорите и мислите само за добро – не забравяйте, че вашите желания се записват в аурата на ястията. Това помага за поддържане на здравето и силата на духа и тялото. Злите думи могат да доведат до лошо храносмилане.
Мислете позитивно!

Другите новини

Няма коментари:

Публикуване на коментар