неделя, 1 ноември 2015 г.

РЕЦЕПТА ВЪЗСТАНОВЯВА КАРИЕСИТЕ БЕЗ ЗЪБОЛЕКАР И ПЛОМБИ

Човешкото тяло по природа е създадено да се самолекува при всякакви болести, но за жалост модерният човек се затлачва с лекарства и химикали, които забавят и дори изцяло потискат тези свойства на организма.
Може да ви се стори невероятно, но най-близки по състав на зъбите ни са черупките от яйца. Редица изследвания сочат, че черупките могат значително да подобрят здравината на зъбите и да стимулират натуралното запълване на кариесите.
КАК СТАВА
Не е необходимо да забърквате някаква сложна формула. Изисква се единствено да се консумират черупките от яйцата.
Можете да ги смелите фино в кафемелачка и да ги добавите в сутрешното смути или фреш. Можете да добавите стритите черупки и към всяко друго ястие, което консумирате през деня. Важното тук е да поемате богатите на калций и 27 други минерала яйчени черупки. Всички тези вещества ще подсилят зъбите ви и в много случаи могат да възстановят целостта на им, елиминирайки неприятния кариес.
 Черупките от яйца съдържат 90 процента калциев карбонат, който може да ви докара камъни в бъбреците. Когато калцият се извлече със заливка от лимонов сок, тогава се превръща в калциев цитрат, който е безвреден!
Източник:bradva.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар