понеделник, 16 ноември 2015 г.

Упражнения за перфектни крака (жени)Мечтаете за шорти и летни поли, но не сте напълно доволни от външния вид на краката си? Опитайте с някои много прости упражнения, които не изискват специално оборудване. Нека да видим тези съвсем обикновени упражнения за перфектни крака!
5 лесни упражнения за перфектни крака, които може да правите у дома или във фитнес залата:
 1.Клекове
упражнения-за-крака
Стойте изправени като краката да са на по-голямо разстояние от това между раменете, насочете пръстите навън и поставете ръцете на бедрата или пред вас. Свийте коленете, така че бедрата да са успоредни на земята. Върнете се в изходна позиция и повторете.

2. УПРАЖНЕНИЕ СЪС СТОЛ
упражнения-за-крака
Повдигайте се на пръсти и след това стъпвайте с цял крак, а за опора ползвайте стол или какъвто и да е друг стабилен предмет. Правете упражнението бавно и прецизно.

3. ВДИГАНЕ НА КРАК В СТРАНА
упражнения-за-крака
Легнете на пода на лявата страна, подпрени на левия глезен и задръжте главата с ръка. Създайте си опора, изнасяйки десния крак леко напред. Затегнете коремните мускули и повдигнете десния крак без огъване на коленете. Повдигнете крака леко и стойте така няколко секунди над пода. Повторете движението 15 пъти за всеки крак.

4. „ВЪЖЕН КЛЕК“
упражнения-за-крака
Стойте изправени на крака, с пръстите навън и задръжте (протегнете) въже зад раменете. Застанете на пръсти, а след това свийте коленете и повдигнете въжето над главата си. Задръжте така няколко секунди, след това се върнете в изходна позиция и повторете 30 пъти.

5. РАЗШИРЯВАНЕ НА ЧЕТИРИГЛАВИЯ С ВЪРТЕНЕ
упражнения-за-крака
Застанете на колене с ръце, в положение за лицеви опори. Протегнете десния крак, така че само с пръсти да докосва пода. Затегнете коремните мускули, повдигнете десния крак и направете шест кръгове във въздуха с пръсти, а след това повторете упражнението с другия крак.

Искате ли перфектни крака? Започнете да правите тези упражнения всеки ден!
Както можете да видите, упражненията са доста прости, но ефективни в същото време! Можете да ги правите по всяко време, навсякъде, само за няколко минути.Тези упражнения са перфектни за оформяне на краката и ще ви помогнат да получите по-стегнато тяло. Достатъчно е лесно, за да се прави от всеки.
 http://www.aktivenizdrav.com/%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/

Няма коментари:

Публикуване на коментар