събота, 28 март 2015 г.

Обезкосмяване с билки – тотално премахване на всяко косъмче

Трайно обезкосмяване с билки

Вече може да постигнете трайно обезкосмяване с билки и без да посещаване скъпи салони за красота. С малко средства в домашна обстановка може да се отървете от неприятните косъмчета, които толкова много ви дразнят и отнемат доста от времето ви за разкрасителни ежедневни процедури. Поразително гладката кожа е на една ръка разстояние от вас.
Трайно обезкосмяване с билки
Трайно обезкосмяване с билки
Научете лесната рецепта, която ви ще преобрази и ще ви накара да се чувствате невероятно всеки един нов ден. Заложете на добре познатата и изпитана от много жени рецепта, която за доста дълъг интервал от време ще ви даде възможност да се радвате на неповторимо гладка кожа. Смятате, че преувеличаваме? Помислете отново и заложете на обезкосмяване с билки в домашни условия.
Гладка кожа – траен ефект
Гладки на допир крака се постигат с билкови вани. Много приятна процедура, която определено ще ви се хареса. Дори на първо четете да ви звучи някак съмнително, нищо не пречи да изпробвате рецептата в дома си. Така или иначе можете единствено да спечелите от направата й. Забравете за болезнените епилации и всички кремове, които дразнят кожата.
Билките ще извършат чудеса с тялото ви. Снадете се с тези билки: полски хвощ, змийско мляко и жълт кантарион. Нужно е да разполагате с всяка една от тях приблизително по 100 грама. Смесете ги и ги потопете в 2 литра с вода, която предварително сте загрели.
Оставете да ври за 10-тина минутки и свалете от огъня. Получената смес се изсипва във вана, пълна с вода. Потопете се вътре за 30 мин и след като приключите с процедурата, се изплакнете добре. Покрийте се с хавлия и останете в състояние на покой за един час. Най-добре е да лежите през това време, като гледате телевизия или разглеждате списание (по ваша лична преценка).
Билкари в страната смятат, че най-голям ефект от тази лечебна процедура се постига с постоянство. Ваната с билки се приготвя 2 пъти седмично. Нужно е да продължите курса за 3 месеца. След този период резултатите просто ще ви зашеметят. Космите ви ще опадат постепенно и няма да се завърнат за дълъг период от време.
Няма да израстват нови и нови, а вие ще спрете да се тормозите от болезнените епилации почти ежедневно. Много жени са успели да постигнат завиден резултат, ваш ред е да се доверите на обезкосмяване с билки, което не излиза никак скъпо, а е изключително ефективно във времето. Грехота е да nе изпробвате тази така приятна процедура в дома си!

Източник : Здраве

Няма коментари:

Публикуване на коментар