неделя, 1 февруари 2015 г.

Маска за бърз растеж на косата


Искате да имате дълга и здрава коса.  Първата необходима стъпка в тази посока е да доставите до корените на косата си необходимите витамини и хранителни вещества. Можете лесно в домашни условия да си приготвите тази маска с витамини, с която косата ви не само ще започне да расте много по-бързо, но ще стане и много по - здрава.
Необходимите съставки:
Използвайте по една ампула витамин B12 и B6. Добавете 1 грам витамин C, 2 супени лъжици масло-рициново или от репей. Към тях се прибавят 2 супени лъжици предварително затоплен на водна баня пчелен мед и накрая добавяме 2 супени лъжици от балсама ви за коса, който ползвате.
Употреба:
Всички смесени съставки се нанасят първо в корените на косата , след това по цялата и дължина. За да получите загряващ ефект и усилите действието на маската  е необходимо да увиете косата си с памучна кърпа, след това използвайте найлон или шапка за баня. Останете така поне 1 час, след което изплакнете с хладка вода. Ако правите тази маска един път в седмицата много бързо ще забележите ефекта. Източник:bgnovinar.net





Няма коментари:

Публикуване на коментар