петък, 27 февруари 2015 г.

Яжте покълнали орехи за подмладяване, пречистване и подсилване на имунитета


Яжте покълнали орехи за подмладяване, пречистване и подсилване на имунитета - изображение
от дата: 13.03.2014 г.
Всички сме чували за полезните свойства на пшеничните зародиши, както и за това, че когато прорастват във вода, силата им се увеличава 100 пъти. Не толкова известни обаче са способностите на покълналите орехи. За 2 седмици, докато покълват във вода, тяхната жизнена енергия се увеличава близо 1000 пъти. Лесно е сами да опитате този метод в домашни условия. Просто залейте 1 килограм измити сурови орехи (заедно с черупките) със студена вода, така че тя да ги покрие напълно. Сложете съда с орехите на светло и топло място за 2 седмици, като всяка сутрин и вечер сменяте водата им с нова. Освен това, размествайте ядките в съда, когато сменяте водата им.
След 2 седмици ядките са готови за ядене. Необходимо е да ги съхранявате в ниската част на хладилника в същата вода. Дневната доза, която трябва да изяждате, е по 3 обелени ореха сутрин и вечер.

Тази рецепта ще ви осигури пречистване, подмладяване на организма на клетъчно ниво, възстановяване на имунната и нервната система, отстраняване на натрупванията по кръвоносните съдове и заздравяване на костната тъкан.
Забележка: Бъдете предпазливи, ако страдате от заболявания на панкреаса (панкреатит).

Още за: Яжте покълнали орехи за подмладяване, пречистване и подсилване на имунитета | Здравни съвети Framar.bg
от framar.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар