петък, 23 октомври 2009 г.

Предизвикателствата на спалнята

* За добрия сън много важна е микросредата на спалното помещение

За нормалния сън много важна е обстановката в спалното помещение. Желателно е в нея да няма телевизор, радио, да не говорим за компютър. Ако електроуредът е разположен в близост до кревата или ако пресича геомагнитно поле, той е в състояние на транслира отрицателна енергия с двойно по-голяма сила. Огледалата също могат да бъдат геопатогенни, независимо, че изглеждат безобидни.

Ако подът е покрит със синтетичен килим или с мокет, това създава вредоносно поле от статично електричество. Не са уместни и мебелите, които са изработени от дървесни плоскости – лепилата, които са използвани при тяхната направа непрекъснато излъчват вредни химически вещества за организма и могат да провокират алергични заболявания. Добре е при възможност да няма остри или прави ъгли – източник на отрицателни енергии. В природата няма нищо с прав ъгъл, всичко по един или друг начин е заоблено.

За спалнята не е подходящо и луминисцентното осветление. То действа подтискащо на подсъзнанието със своите трептения.

Много от спалните се украсяват с картини, скулптури и прочее предмети. От гледна точка на биоенергетиката всяко произведение на изкуството е източник на онази енергия, която е вложил в него творецът. Не е уместно над главата ви да виси картина или репродукция като например “Последният ден на Помпей” или “След битка”. Зле върху здравето могат да окажат и предмети на народното творчество или някои екзотични източни предмети на бита или ритуални предмети. Става дума за маски, глави с рога или други подобни предмети, заредени с отрицателна енергия. Даже стайните растения, особено срязаните цветя, също могат да влияят на различни организми по различен начин.

Не слагайте под възглавницата или върху нощното шкафче детективски романи. Тяхната аура е напрегната и не действа сънотворно. Същото важи и за порнографската или друга подобна възбуждаща съзнанието и подсъзнанието литература. Особено внимателно подходете към книга, четена от много хора – библиотечните книги например. Не се знае в чии ръце са били и чии вибрации носят.
Отпечатай
Изпрати на приятел
П

Няма коментари:

Публикуване на коментар