петък, 23 октомври 2009 г.

Енергията на спалнята

* Много е важно местонахождението на леглото за регулиране на енергиите, съня или брачните отношения

Спалнята в дома е важен център за промяна на психиката. Очевидно е, че спалнята и леглото играят огромна роля в живота на съпрузите или на партньорите. Спалнята е мястото, където прекарваме една трета от живота си в сън. Ако обаче креватът е разположен на неподходящо място, лошият сън и проблемите на брачните отношения са гарантирани.
Първото нещо, което трябва да установите, е дали краката на лежащите върху кревата сочат към вратата. Ако е така, постарайте се да преместите леглото на друго място или поне сложете огледало над него там, където е главата.

В много страни такова положение се смята за лош знак. Отчасти това се обяснява със суеверието, че починалият човек го изнасят от помещението напред с краката. Във всеки случай, ако

ходилата ви са насочени към вратата, няма да имате спокоен сън.

Тайните стрели според древната китайска наука, могат да проникнат през вратата, да поразят леглото и онзи или онези, които спят върху него – ето причината не само за лошия сън, но и за разрива в брачните отношения.
Може би креватът в спалнята е разположен така, че над него се намират трегери, които минават успоредно с кревата или го пресичат. Ако е така, отново се постарайте да преместете леглото. Тези прегради се наричат “враждебни линии; те са способни да нарушат и вашата интимна сфера, и вашия сън, и, което е най-важното – вашата психическа енергия. Разбира се, най-добре е да се измъкнете от влиянието на тези линии.

Ако нямате възможност да преместите леглото или пък ако неговото преместване отново ще доведе до поредното му пресичане от трегер, можете да приложите малка хитрост. Намерете подходящо покривало за леглото /може и постелно бельо, чаршафи с линеен рисунък.

Линиите на тъканите трябва да бъдат перпендикулярни на линиите на трегера.

Тази мярка или ще неутрализира лошата енергия на трегера, или ще я отрази, или ще я уравновеси.

И накрая: старайте се да не слагате директно над леглото различни лампи и осветителни тела – енергията от подобно осветление ще се концентрира във вид на плътно петно върху определена част от вашето тяло и в резултат можете да получите различни болкови усещания или схващания. И тук има изход – или да преместите леглото, или да се махнат осветителните тела.

Сара БАРЛЕТ

Няма коментари:

Публикуване на коментар