сряда, 23 юли 2014 г.

Здравословна отвара от червено цвекло пречиства тялото за 4 дни


Категория: Здраве и диети | 
3.50/5 (70.00%) 2votes

Сварете си полезен чай от червено цвекло

За здравословните ползи от червеното цвекло сме писали неведнъж. Полезният корен се използва в народната медицина от векове и се справя успешно с редица заболявания.
Ако напоследък имате усещане, че организмът ви се нуждае от цялостно пречистване, можете да си приготвите здравословна отвара от червено цвекло.
Измийте 1 кг червено цвекло, обелете го и веднага добавете 3 л. вода. Нека се свари на тих огън за 2 часа. Извадете корените от зеленчуковия бульон и ги нарежете на парченца. Върнете ги в бульона и cherveno cvekloизчакайте да се сварят още 20-ина минути.
Прецедете получената червена течност в голям съд и я разделете на 4. Препоръчително е да съхранявате отварата в стъклен съд. Чаят от цвекло трябва да се приеме за 4 дни. През деня консумирайте от чая през 3-4 часа.
Отварата от червено цвекло избистря тена, пречиства черния дроб, помага да се изхвърлят всички вредни вещества от организма.
Напълно достатъчно е да направите по едно такова пречистване на година, за да сте в добра форма и за да се радвате на висок имунитет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар