сряда, 23 юли 2014 г.

Артемизин и желязо убиват рака за отрицателно време!

Артемизин и желязо убиват рака за отрицателно време!

5.00/5 (100.00%) 3votes

Съчетано с желязо, лекарството артемизин, което се изготвя от сладкия пелин, има способността да убива рака за по-малко от денонощие

Лекарството артемизин, което се изготвя от билката сладък пелин, има удивителни способности. То може да убива рака за отрицателно време. Дълго време чудодейният артемизин се е използвал за лечение на малария. Сега обаче учените са открили, че в съчетание с желязо артемизин има удивителните способности да унищожава раковите клетки до 98%. Ако обаче се пие само билката, лечението е около 30%. Оказва се, че съчетаването на двата компонента – артемизин и желязо – е много по-силно в унищожаването на раковите клетки. Най-ефикасно артемизин действа при рак на гърдата, но и при други онкологични заболявания има много добър ефект.
артемизин
Съчетано с желязо, лекарството артемизин, което се изготвя от сладкия пелин, има способността да убива рака за по-малко от денонощие
Тези последни научни изследвания вече са публикувани в Life Science и в основата е билката Sweet wormwood или Artemisia Annua. Тя е позната с българското име сладък пелин.
Действието на артемизин, в съчетание с желязо  кара раковите клетки да се самоунищожават. Артемизин в сладкия пелин се оказало, че има способността да поразява само раковите клетки, докато на здравите действал много положително. Очаква се след това велико откритие производството на артемизин в световен мащаб да нарасне много. Тази новина буквално обиколи света и се очаква да даде надежда на много болни хора, които са с тежката диагноза рак.
Ако преди десетилетия билката сладък пелин, от който се прави всъщност лекарството артемизин, е била използвана, за да се атакува маларийната треска, то днес вече има десетки изследвания, че при съчетание с желязо билката и артемизин стават успешно лекарство срещу рака.
Френска фармацевтична фирма вече е започнала производството на ново лекарство, което ще помогне на хиляди хора, болни от рак по света.

Няма коментари:

Публикуване на коментар