сряда, 30 юли 2014 г.

Кръгова тренировка за топене на мазнини в домашни условия

Musclemania: 

Изгори максимум мазнини с упражнения за цялото тяло в домашна обстановка или в залата.
Фитнес звездата Мелиса Хол представя своята кръгова тренировка за цялото тяло. Това, което жените ценят най-много в нея, е ефикасността и че може да се изпълнява и в залата, и в къщи.  Тя разбира монотонността от досадните традиционни упражнения и дава възможност за работа върху много мускулни групи 3 пъти седмично без риск от претрениране. Тъй като в нея участват повече мускулни групи, калорийният разход и потенето на мазнините са по-големи. Ето как става това:
personalem plan za kragova trenirovka za gorene na maznini
sekach s meditsinska topka СЕКАЧ С МЕДИЦИНСКА ТОПКА
• Освен с нея упражнението може да се изпълни и с малко 2,5-5 кг. дискче от щанга или пудовка.
От положение с тежест над лявото рамо и главата и тялото извити наляво, с протегнати ръце изнасяте тежестта надолу през тялото към дясното коляно, като същевременно клякате. Връщате се в изходно положение и повтаряте.
napadi s iztlaskvane
НАПАД С ИЗТЛАСКВАНЕ
От положение с дъмбели отстрани правите напад назад с десния крак. Изправяте се, прехгвърляте тежестта върху левия крак, вдигате дъмбелите д ораменете и оттук ги изтласквате над главата, едновременно протягайки десния крак пред вас. За повторенията може да се връщате в позиция стоеж или да опитате вървящи напъди, ако имате повече място в къщи.
litsevi opori s reduvane varhu dambel
ЛИЦЕВИ ОПОРИ С РЕДУВАНЕ ВЪРХУ ДЪМБЕЛ
Начин на изпълнение: започнете от позиция за лицеви опори с лява ръка върху дъмбела и дясна на пода. Спускате се за лицева опора, връщат есе в изходно положение, поставяте и дясната ръка на дъмбела, махате лявата и я опирате на пода и правите същата лицева опора, но от другата страна на дъмбела. Всичко дотук е едно повторение.
martva tiaga na 1 krak a razgavane
МЪРТВА ТЯГА НА ЕДИН КРАК С ГРЕБАНЕ
Заставате на левия крак (десният е вдигнат от пода със сгънато коляно) и дъмбел в дясната ръка отстрани. Оттук изнасяте десния крак назад и накланяте тялото надолу и напред. Продължавате, докато десният крак и торсът застанат в една плоскост почти успоредно на пода и протягате ръката с дъмбела надолу. Връщате се в изходно положение по обратния ред, прибирайки ръката с дъмбела с гребане към тялото и повтаряте.
 kofichki na poda s tegloto na tialoto
КОФИЧКИ НА ПОДА С ТЕГЛОТО НА ТЯЛОТО
Заемете нормалната позиция за кофички с ръце и крака на пода. Ръцете са протегнати и в линия с раменете, коленете са сгънати на 45º, долната част краката е перпендикулярно на пода. Протягате левия крак пред вас така, че бедрото му да е успоредно на другия крак, и сгъвайки лакти, спускате тялото към пода. След като почти го докоснете, се връщате в изходно положение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар