четвъртък, 24 юли 2014 г.

Бисквитена торта с маскарпоне


 
Бисквитена торта с маскарпоне
Източник: Любомира Илиева
Добави в Моят Кулинар
Тип ястие:десерт
Рейтинг:3.9
(базиран на 8 отзива)
ВРЕМЕ
15 мин.
ПОРЦИИ
Промени
Начин на приготвяне
  • 1
    Смесваме маскарпонето с пудрата захар и ванилията.
  • 2
    Затопляме млякото.
  • 3
    Потапяме бисквитите една по една в прясното мляко и редим на дъното на тавичка.
  • 4
    След като наредим първия ред с потопените бисквити, заливаме отгоре със сместа от маскарпонето със захарта. Така процедираме, докато сместа не свърши.
  • 5
    Накрая най-отгоре заливаме с разтопен течен шоколад и натрошени бисквитки върху него като завършек.
  • 6
    Слагаме тортата да престои няколко часа в хладилник.

Няма коментари:

Публикуване на коментар