сряда, 27 януари 2010 г.

Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?


Любопитно, Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?
Любопитно, Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?
Любопитно, Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?
Любопитно, Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?
Любопитно, Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?
Любопитно, Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?
Любопитно, Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?
Любопитно, Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?
Любопитно, Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?
Любопитно, Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?
Любопитно, Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?
Любопитно, Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?
Любопитно, Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?
Любопитно, Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?
Любопитно, Какъв тип си ТИ и какъв - ТОЙ?

ИМА РАЗЛИЧЕН ТИП ЖЕНИ - КОЙ ТИП СИ ТИ?

Истински ас

Вие сте от този тип, който има напомняне в телефона дори за час при фризьор. Времето ви е разграфено и добре организирано. И в най-напрегнатите дни умеете да изглеждате спокойна.
Навън вие сте въплъщение на самото забавление – никога не забравяте рождените дни на приятелите си, защото всичките са отбелязани в претъпкания ви с информация органайзер заедно с всичките ви ангажименти до Коледа (тази на 2011 година).
Но в действителност зад тази фасада на абсолютен контрол, често сте твърде зависима от мнението на околните. Вие наистина се вълнувате от това, какво мислят околните за вас.








Хармонична


Животът е по-скоро спонтанно решение, отколкото планиране. А вие отговаряте и на двете условия – често сте склонна да взимате внезапни решения, но от друга страна за важните неща отделяте необходимото време за размисъл.
Понякога, когато сте в подходящо настроение, предпочитате да прекарате няколко часа с приятелка на чаша (може и повече) бяло вино, цигари и "женски" разговор.
Харесвате живота близо до природата и се опитвате да изживеете всеки ден пълноценно с усмивка. (А това прави впечатление на фона на всички стресирани хора наоколо).







Уравновесената


Докато другите обичат да привличат внимание и да разгласяват всичките си постижения, вашата стратегия се гради върху мъдри решения.
Вие не изпитвате нужда да доказвате способностите си, дали в професионален или в социален аспект.
Идеалната вечер за вас се състои в горещата вана и хубавата книга и бихте ги предпочели дори пред парти с момичетата.
За приятелите си сте непоклатима. Никога не си играете с чувствата на хората, защото за вас добрите взаимоотношения са едно от най-важните неща.





ИМА РАЗЛИЧЕН ТИП МЪЖЕ - КАКЪВ Е ТОЙ?






Мъжът Алфа


Това е мъжът, който повечето жени искат... или поне си мислят, че искат. Той е амбициозен, добре изглеждащ, заможен и винаги с чисти ръце – така изглежда на пръв поглед.
За жалост, този мъж е женен за кариерата си, той е влязъл в офиса си много преди вие да изключите алармата си сутрин, а всяка вечер е на служебна вечеря с клиенти. Това напълно може да обясни липсата му на ентусиазъм в чаршафите, когато връзката ви напредне.
Той демонстрира задоволство и гордост от постиженията си.
Той е солиден, стабилен и богат, но често приема романтиката за чиста загуба на време.







Момченцето


Често можете да го видите в компанията на приятелите му от университета да се налива с бира в бара.
Този мъж обикновено дори не си дава сметка за чувствата на околните, но когато разбере, че ви е наранил искрено съжалява. Когато стане баща, децата му със сигурност ще го обожават. Ако успее да запомни датата на рождения ви ден, той наистина ще се постарае да бъде романтичен и страстен, но в делниците се нуждае от грижи.
В действителност той е голямо дете, чието щастие зависи от подкрепата на околните, а това го прави изключително любвеобилен.




Чаровникът


Ако има някой, който е способен да продаде лед на ескимос, това най-вероятно е той. Във всяка една ситуация той може да напусне стаята с два пъти повече приятели, отколкото е имал, когато е влязъл – и задължително е сух. Това е толкова вбесяващо и толкова... очарователно.
Докато вие му се доверявате безрезервно, имайте предвид, че той винаги прави каквото си е наумил с лекота – така и си тръгва.
Той има толкова работи, колкото и горещи вечери с момичета. Той демонстрира изключително непостоянство във взаимоотношенията си.




КАКВО СЕ СЛУЧВА МЕЖДУ ВАС?



Истинският ас и Мъжът Алфа


Можете да работите чудесно заедно и вероятно състезателния дух, който притежавате и двамата ще ви принуди да се конкурирате във всичко. Но ако сте заедно в личния живот – говорете повече и оставете егото си на работното място.
И двамата отделяте много време за работа, но понякога се оставяйте на спонтанността.


Истинският ас и Момченцето


Вие вероятно ще се отнасяте към него майчински, а той ще ви отвръща с уважение. Перфектно! Но понякога го оставяйте да взима решения.
Не го критикувайте непрекъснато и заложете на позитивните обяснения.Той трябва да се научи да поема отговорност.



Истинският ас и Чаровникът


Захаросаните думи не вършат работа, когато става дума за интимните отношения. Със сигурност ще ви дразни неговата неуравновесеност, но вие можете да му помогнете да сложи ред в живота си, но в никакъв случай не губете чувството си за хумор.





Хармоничната жена и Алфа Мъжът


Ще се грижите един за друг. Той обича да харчи пари, а вие искате нови преживявания – можете да прекарвате чудесно времето си заедно.






Хармоничната жена и Момченцето


Вероятно вие ще бъдете колелото във взаимоотношенията, а той просто иска да бъде обичан. Той е идеален избор за вас, но трябва да го подкрепяте, докато той успее да се отърве от присъщия страх от отхвърляне.




Хармоничната жена и Чаровникът


Той ще достигне до най-тайните кътчета на душата ви. Вие, с цялата ви социалност ще бъдете очаровани един от друг. Внимавайте да не се увлечете в борбата кой да бъде в центъра на внимание.





Уравновесената жена и Мъжът Алфа


И двамата имате нужда да се осмелите да поемате повече рискове. Споделяйте фантазиите си. Бъдете директни и заявявайте претенциите си.








Уравновесената жена и Момченцето


Трябва да проявите търпение с него, за да му дадете възможност да порасне. Ако успеете да работите като тандем, със сигурност ще постигнете добри резултати.






Уравновесената жена и Чаровникът


В центъра на взаимоотношенията ви са неговите нужди, не вашите. Ще трябва да се трудите непрекъснато, за да поддържате огъня.



Козметиката.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар