неделя, 6 декември 2009 г.

Цветът на очите ще ти каже какъв човек си
Полезно

Полезно
Притежателите на СИВИ очи са влюбени натури, амбициозни, с желание да постигнат висока кариера, обществено признание и материални придобивки. Любовта към жените е проява на внимание, само когато дамата притежава ценни качества да бъде тяхното второ "аз". Сивооките господа могат да бъдат понякога студени, рязки, властни и никога сантиментални.

СИНИ очи - те са с богато въображение и фантазия, артистични, обаятелни, контактни. Често правят щедри и благородни жестове към околните. Характерът им е открит, прям и с чувство за хумор. Понякога гледат по-леко на живота отколкото трябва и затова от известно лекомислие проиграват някои важни професионални и любовни шансове. Подходящи професии за тях са всички в сферата на комуникацията и общуването с много хора.

КАФЯВИ очи - те са спокойни, решителни, целенасочени и уравновесени. Тяхното интимно чувство е страстта, която постоянно тлее, жарава, която може да поддържа равномерен и достатъчно ярък огън, когато се наложи. Това са повече хора на действията, отколкото на думите. Имат всички предпоставки методично и обмислено на етапи да постигнат много от това, което биха пожелали. Между кафявооките господа се срещат доста хора на науката и въобще представители на интелектуалния труд.

ЗЕЛЕНИ очи - те са изключително пробивни хора, надарени с блестящи способности. Умът им е остър като бръснач и веднага оценяват всяка ситуация в живота си. С големи скокове вървят нагоре в кариерата, изпреварват всички съперници, елеминирайки препятствията. Имат труден характер и уважават само преуспелите хора. Сексът за тях е още една дисциплина от всички други, при които не са на техническа висота. Външно са красиви именно поради този рядко срещан зелен поглед, но са студени и всъщност са големи егоисти. В професията и в личния живот непременно са лидери.

ПЪСТРИ очи - те са добродушни, веселяци, симпатяги. Имат навика да преувеличават и да послъгват. Много добри съпрузи и родители, а в любовта са на първо място приятели. Не са егоистични и винаги ще направят услуга на всекиму. Способни и ценени в работата, често са безсъвестно използвани от началници и близки хора. Предпочитат професии на енергичното действие - творчески и инпулсивни, без строги ограничения.

ЧЕРНИ очи - те са страстни, чувствителни, огнени. Понеже са избухливи, често стигат до конфликти дори с близки хора, които имат най-искрени и добросърдечни намерения спрямо тях. Те приемат любовта и секса като неизменно единство, но са ревниви, мнителни и твърде настойчиви в желанията си. Предпочитат самостоятелна работа без началници и често имат проблеми със закона.

Няма коментари:

Публикуване на коментар