събота, 12 декември 2009 г.

Открита е рецепта за вечна младост


Можем ли да останем млади завинаги? Това е мечтата на всеки един от нас, но дали тя е постижима? От древни времена човечеството се е стремило да открие тайната на вечната младост. Днес науката открива все нови и нови начини да удължи живота на индивида, да съхрани здравето и работоспособността му.

През 1971 година сътрудници на ЮНЕСКО, посетили Тибет, в развалините на древен манастир откриват глинени плочки с уникална рецепта за подмладяване. .Съставките на това чудодейно средство са известни на всички, но подмладяващият ефект се предопределя от “механизма” на приема му. Лекари твърдят, че този природен препарат изчиства организма от мазнините и от калциевите отлагания, подобрява общата обмяна на веществата, повишава еластичността на кръвоносните съдове и подобрява зрението
Ето рецептата за вечна младост:
300 г чесън се измива и почиства, нарязва се на ситно и се смачква с дървена лъжица. Претеглят се 200 г от тази маса, като се взема отдолу, където има повече сок, поставят се в стъклен съд, заливат се с 200 г спирт и тази маса се затваря плътно. Остава на тъмно и прохладно място 10 денонощия, след което се прецежда през няколко слоя марля, изстисква се и се оставя да отлежи 2-3 дни. Настойката се пие със студено прясно мляко (по 50 г на прием) три пъти на ден, 20 минути преди ядене по специална схема.
Първият ден преди закуска — 1 капка, на обяд — 2 капки, на вечеря — 3 капки. Следващите дни дозата се увеличава с по 1 капка при всеки прием. На петия ден преди вечеря и сутринта на шестия ден се вземат по 15 капки, след което започвате да намалявате с по 1 капка на прием и на 10-ия ден вечерта пиете само 1 капка. От 11-ия ден се пият по 25 капки с мляко три пъти на ден преди ядене, докато свърши цялото количество. Подобен курс се повтаря след не по-рано от пет години.


Няма коментари:

Публикуване на коментар