събота, 12 декември 2009 г.

Тестът на буквите


Когато ви питат за любимо число, може би веднага ще отговорите 3, 5 или 9. Това са най-любимите числа на хората. А как стоят нещата с буквите? Визуализирайте си българската азбука. Опитайте се да напишете някои от буквите в съзнанието си. Кои ви се струват най-красиви? Вижте всички букви, изобразени на картинката. Изберете си вашата буква, която ви привлича най-силно точно в този момент. Ето какво говори тя за вас.

Ако сте избрали:

А се намира под влияние на начало, но също и възраждане. Буквата ви диктува бодрост, дава ви сили с помощта на интелекта. Можете смело да тръгнете към промяна.

Б . Вие сте надарени с постоянство и пробивни способности. Дадено ви е желание към просвещение. Възможно е станете дребнави, ако оставите емоциите да ви водят.

В – Вие сте комуникативни, но и лениви. Обичате природата. Оставите ли се на вътрешните си съмнения, ще загубите приятели и пари.

Г – Вие сте практични, изобретателни и с умение оценявате ситуацията. Послушайте интуицията си.

Д – Избралите тази буква пропускат живота си, замечтани за бъдещето. Мъчи ги инат и гордост. Лошата страна на тази буква е безпардонността и невъздържаността.

Е зарежда с проницателност, стремеж към самоизява и обмяна на идеи. Но и с голяма доза бъбривост. Буквата крие риск от нервни сривове заради близки хора.

Ж и Й новото начало в различните прояви на живота: материален, социален, духовен. Тези букви обаче крият тежка карма и издават склонност към комплексиране, егоцентризъм, дребнавост и потискане на другите. Дадено им е да избират към кой полюс да се насочат.

З дава богато въображение, интуиция и чувствителност. Но и със склонност към самоизолация.

И символизира царството на ума. И придава изтънченост, романтичност и сантименталност. И крие риск от зацикляне на едно житейско стъпало.

К означава издръжливост, проницателност, потайност, както и стремеж към власт. Тя обаче придава на индивида нестабилност и подсъзнателно люшкане в крайностите.

Л означава път към Бога. Тя зарежда човека с богата фантазия и литературни способности на границата на пророкуването. Предразположението към леност и съзерцателност приспиват, но стремежът към материално благополучие подтиква и подбужда към действие.

М е материалният свят и противоречията в него. Най-възвишената проява на буквата е саможертвата, а най-силното й качество е духовността.

Н са чепати характери, които ще се скарат и на мушиците, защо жужат по "неправилния" начин. Н вменява на човек голяма трудоспособност и едновременно с това отвращение от безполезната работа. Буквата символизира още брака, връзката между две души, слезли на Земята да се учат по пътя на най-големите противоречия.

О означава кръговрата на природата. Хората, които притежават име с тази буква, са с ясна мисъл и постигат целите си до край. Често се случва да не издържат на системен стрес и посягат към наркотични вещества.

П е увереност в собствените сили и склонност към философски размисли. Притежателите на буква П в името си са смели и настойчиви.

Р дава реализъм, решителност и висока работоспособност. Въпреки тези си качества хората с такъв крайъгълен камък трудно се изкачват в служебната йерархия. Само с нейна помощ може да насочите живота си в определена посока и тя да е печеливша.

С символизира материалното благополучие. Освен да привлича парите енергетиката на този магически символ предвещава много изпитания в живота, които за щастие хората преживяват доста леко с вродения си чип за здравомислие и позитивизъм.

Т носи силна поляризация на енергиите. Вертикалната черта в символа отразява стремежа към духовното. Хоризонталната пък е телесното ограничение.

У - За египтяните този символ означава човек, който се движи и мисли. Човекът под неговия знак е педантичен, пресметлив и пестелив.

Ф от една страна дава на човека потребност да е пръв, да блести във висшето общество, да ползва всички блага на живота. От другата страна на тази монета обаче се крие огромна разрушителна мощ, която е като кутията на Пандора.

Х зарежда с инат, който превръща личността в заложник на външни фактори и обстоятелства. Това може да се избегне, ако индивидът събуди вътрешните си сили.

Ц е символ на лидер, на целеустремен човек. Ако се водят от духовни подбуди, хората с тази начална буква в името се намират в хармония с Вселената. Ако сте избрали буквата Ц, вероятно имате проблеми в отношенията с роднини.

Ч е грижовност, чувство за дълг и вярност към принципите. Буквата съдържа силна енергия за преодоляване на трудностите.

Ш говори за спокойствие и стабилност, тънко чувство за хумор, такт и аналитичен ум.

Щ - Буквата се проявява като интелектуалност. Сърдечните ви връзки са наситени с непредвидими обрати.

Ь символизира мекота и дори известна безхарактерност на натурата. Хората, които са избрали "ер малък" , притежават рядката дарба да избягват скандали и конфликти.

Ъ предопределя с непредвидимост. Този човек не се поддава на никакви критерии и оценки, намира се зад предела на познаваемото.

Ю трудно се обезсърчава и унива. Зарежда с упоритост и взривоопасен темперамент. За тези хора е свойствена склонността към нарцисизъм и скъперничество.

Я носи кармата на Сизиф, който преодолява трудностите след отказ от своето его. Чрез буквата се засилва паметта. Хората, чиито астрални тела се намират в нейната орбита, могат да станат първокласни музиканти, бижутери. Носителите на буквата обаче често дразнят околните с прекомерните си амбиции и самовлюбеност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар