събота, 9 август 2014 г.

Какво ви очаква в любовта? Невероятно точен тест!


Какво ви очаква в любовта? Невероятно точен тест!
Това е бърз тест, който на пръв поглед изглежда твърде прост за да бъде точен, но много хора са се изненадали от точността му. Проверете и вие:
1. Тръгнали сте към къщата на своя партньор. Има две пътеки, които водят до нея, едната води право до крайната цел и е много   по-близо, но е много обикновена и скучна. Другата е много дълга и сложна, но и много живописна, изпълнена с интересни детайли. Коя пътека ще изберете? Кратката или дългата?
2. По пътя до къщата виждате два храста с рози. Единият е с червени цветя, а другия с бели. Решавате да наберете 20 цветя. Колко бели и колко червени рози ще наберете?
3. Накрая ще стигнете до къщата, вратата ви отваря някой от неговото / нейното семейство. Ще поискате да го / я повикат или сами ще влезете?
4. Влизате в стаята, но там няма никой. Въпреки това се решавате да оставите букета, но къде? На леглото или до прозореца?
5. По-късно, идва време за сън. Спите в различни стаи. Сутринта, когато влизате в неговата / нейната стая искате да го / я заварите докато спи или да е буден / а?
6. След всичко трябва да се върнете у дома. Кой път ще изберете, по-краткия или по-дългия?
Ето и значението:
1. Пътят представлява период, който ви е необходим, за да се влюбите в някого. Ако сте избрали по-краткия път, бързо ще се влюбите, но такива романси не       траят дълго. Ако сте избрали по-дългия път, ще се влюбите бавно.
2. Броят на червените рози показва колко давате от себе си и колко са искрени чувства в една връзка. Белите рози показват колко очаквате да получите.
3. Отговорът на този въпрос разкрива по какъв начин решавате проблемите във връзката. Ако сте избрали някой от семейството да го / я повика, това означава, че не умеете да решавате на проблемите и чакате те да се решат от самосебе си. Ако сте избрали сами да откриете партньора, това означава, че искате да се срещнете с проблемите и да изясните нещата.
4. Мястото, където оставяте цветята. показва колко искате партньора. Ако сте ги оставили на леглото означава, че искате половинката си много и не можете да  си представите живота без него. Ако цветята бяха оставени до прозореца означава, че не ви притеснява, ако се виждате и само от време на време.
5. По този начин ще разберете какво можете да очаквате от връзката, в която се намирате. Ако искате да намерите партньора, докато спи, тогава го искате такъв, какъвто е. Ако искате да го намерите буден, тогава вие очаквате да се промени и да направи някой важен обрат в живота.
6. Последният избор е колко дълго ще останете с някой. Ако сте избрали по-краткия път, вашата любов ще свърши бързо, а ако сте избрали по-дългия път, ще имате дълга и романтична връзка.

Източник:tuktam.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар